20 Ιουλίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Προωθείται η λύση του Ουάιτ

Οι "πράσινοι" εξωθούν σε "εθελούσια έξοδο" τον "ακριβό" Ρομέιν Σάτο, έχοντας ήδη προχωρήσει σε καταρχήν προφορική συμφωνία με τον "μπόμπερ" της Σάσαρι 
Η υπόθεση του Ρομέιν Σάτο, θυμίζει έντονα αυτή του Ντρου Νίκολας και λογικά θα έχει κοινό παρονομαστή. Δηλαδή την "εθελούσια έξοδο»" του Αφρικανού άσου από τον Παναθηναϊκό.
Κίνηση, που περιμένουν οι «πράσινοι», που έχουν προωθήσει την περίπτωση απόκτησης του Αμερικανού "μπόμπερ" της Σάσαρι, Τζέιμς Ουάιτ, έχοντας ήδη προχωρήσει σε καταρχήν προφορική συμφωνία μαζί του! Ο Ουάιτ κοστίζει γύρω στα 500 χιλιάδες ευρώ και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση "2", όσο και στη θέση "3".
Μένουν Τσαρτσαρής- Περπέρογλου
Το "μπάσιμο" της Κρεμόνα για τον Πατ Καλάθη, κρατάει τον Στράτο Περπέρογλου στο ΟΑΚΑ, ενώ με τον Κώστα Τσαρτσαρή υφίσταται συμφωνία «κυρίων» για ένα νέο συμβόλαιο 1+1.
Κατά τα άλλα, το πλάνο είναι να αποκτηθεί ένας γκάρντ (πολύ δύσκολο το θέμα του Τρίπκοβιτς) κι ένας πάουερ φόργουρντ, με την περίπτωση του επίσης Σέρβου Μίλκο Μπιέλιτσα, που αγωνίστηκε πέρσι στην Λιέτουβος Ρίτας. Ο Μιλένκο Τέπιτς παραμένει στον αέρα και μπορεί να διατηρηθεί στο ρόστερ (το πολύ με 400 χιλιάδες ευρώ), μόνο εάν δεν βρεθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα παίκτης για τη θέση "2".
Υπογράφει μέχρι την Παρασκευή ο Μάντζαρης!
Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο του διεθνή άσου θα είναι τριετούς διάρκειας και "κλιμακωτό". Τον πρώτο χρόνο, ο Μάντζαρης θα «καρπωθεί» το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ, το δεύτερο αυτό των 50 χιλιάδων και τον τρίτο αυτό των 60 χιλιάδων ευρώ.  
ora-basket team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου