20 Ιουλίου 2011

ΑΕΚ: Απαντάει ο Φιλίππου(;)


Άκαρπο αποδείχτηκε το προχθεσινό Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής όσον αφορά το κομμάτι του μπάσκετ κι ως εκ τούτου το μέλλον φαντάζει κάτι παραπάνω από δυσοίωνο. Η «Μάνα ΑΕΚ» δήλωσε και επίσημα αναρμόδια για το συγκεκριμένο θέμα και έριξε το... μπαλάκι στον Γιάννη Φιλίππου, στον οποίο έχει σταλεί ΦΑΞ από την Παρασκευή και αναμένεται η τοποθέτησή του. 
Μάλιστα, σε επικοινωνία που υπήρξε με άτομο από το περιβάλλον του, κατέστη σαφές πως αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο διήμερο. Σε διαφορετική περίπτωση τα πάντα θα κριθούν στη γενική συνέλευση που θα λάβει χώρα σε επτά εργάσιμες ημέρες από σήμερα.

Δεν προλαβαίνουν να δηλώσουν ομάδα!
Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει χρόνος και η ομάδα κινδυνεύει να βρεθεί και στη Δ’ ΕΣΚΑ. Στην Α2 μπορεί να παίξει μόνο αν γίνει αποδεκτή η πρόταση του Νίκου Γριμάνη για συνένωση με την ΑΕΚ Άργους, ενώ όπως και να ‘χει ακόμα κι αν πτωχεύσει η εταιρεία και η «Βασίλισσα» βρεθεί στη Β’ Εθνική, θα πρέπει να έχει δηλωθεί μέχρι τις 29 Ιουλίου! Οπότε θα πρέπει να υπάρξει κάτι δραστικό για να αποφευχθεί η πλήρης απαξίωσης ενός εκ των ιστορικότερων τμημάτων της «Ένωσης». Της ομάδας που έκανε γνωστό το μπάσκετ της χώρας μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου