26 Ιουλίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κλείνει ο Ζήσης!

Μπορεί ο διοικητικός ηγέτης της Σιένα, Φερτινάντο Μινούτσι, να διαψεύδει πως έχει γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Νίκου Ζήση, επισημαίνοντας πως θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας του, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στο λιμάνι.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει τοποθετήσει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας το όνομα του άσου της ιταλικής ομάδας και η επιθυμία του αναμένεται να υλοποιηθεί από τη διοίκηση. Η συμφωνία με τον άλλο παίκτη της ΑΕΚ είναι σχεδόν δεδομένη.


"Ψαλιδίζεται" τη διαφορά με Σιένα
Οι δύο πλευρές έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά και ουσιαστικά αυτό που εμποδίζει τον επικείμενο... γάμο είναι το τελικό "ΟΚ" της Σιένα που τον δεσμεύει με συμβόλαιο. Οι "ερυθρόλευκοι" προσφέρουν αυτή τη στιγμή 150.000 ευρώ για την αποδέσμευση του Έλληνα άσου, ενώ οι Ιταλοί ζητούν περίπου 280.000. Κάπου στη μέση αναμένεται να βρεθεί η "χρυσή τομή", προκειμένου ο Ζήσης να ντυθεί, έστω και με καθυστέρηση μερικών ετών, στα ερυθρόλευκα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει το "happy end", το οποίο περιμένει με αγωνία ο Ντούντα.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι ουσιαστικά κλεισμένος και κρατείτε "stand by", μήπως βρεθεί κάποια καλύτερη περίπτωση στην αγορά (Κώστας Κουφός;), ενώ στις τάξεις των διοικούντων την ΚΑΕ υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως σύντομα θα ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Ματ Νίλσεν, που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μία εκ των οποίων είναι ρωσική.
Ν. Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου