26 Ιουλίου 2011

ΙΚΑΡΟΣ: Κοντά σε νέες εξελίξεις

Ο Ίκαρος ενισχύεται στο μεταγραφικό παζάρι, αφού λίγοι είναι οι παίκτες που θα συνεχίσουν από την περυσινή ομάδα. Ο Μιχάλης Πολυτάρχου είναι ο πρώτος, αφού συμφώνησε με συνοπτικές διαδικασίες, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο, ενώ είναι πιθανό να τον ακολουθήσει και ο Λάζαρος ΑγαδάκοςΟ 31χρονος σέντερ, που βρίσκεται παράλληλα στα πλάνα του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, εντάσσεται στα πλάνα του Λυκογιάννη και η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή. Οπότε σύντομα είναι πιθανό να επέλθει συμφωνία.
Εν τω μεταξύ, με καλό μάτι βλέπει το τεχνικό τιμ δύο από τις περιπτώσεις των Σέρβων ψηλών που έχουν προταθεί. Ο 30χρονος Μπόρισλαβ Τζούροβιτς (2,06μ.) φαίνεται να βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα, ενώ ο "Λύκος" εξετάζει και τον 29χρονο Νόβακ Πόποβιτς.

Αρέσει ο Σινγκλετέρι
Τη στιγμή που η περίπτωση του Μιλτ Παλάσιο δείχνει εξαιρετικά δύσκολη, ο Άρης Λυκογιάννης κοιτάζει κι άλλους Αμερικανούς γκαρντ. Ένας από αυτούς είναι ο Σιν Σινγκλετέρι. Ο 26χρονος παίκτης, που το 2008 είχε επιλεχθεί στο νούμερο 48 του ντραφτ από τους Σακραμέντο Κινγκς, προτάθηκε στον Ίκαρο και εξετάζεται σοβαρά από τον Λυκογιάννη.
Ν. Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου