29 Ιουλίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ενας φεύγει, ένας έρχεται!

Στην απόκτηση του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους προχώρησε η διοίκηση του Ολυμπιακού, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα λιθουανικά μέσα.
Μάλιστα, η ιστοσελίδα "alfa.lt" αναφέρει πως οι "ερυθρόλευκοι" κατέβαλλαν στη Λιέτουβος Ρίτας 60.000 ευρώ για τον αφήσει ελεύθερο και στη συνέχεια να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους δευτεραθλητές Ελλάδας, κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από την πλευρά της ΚΑΕ. Πάντως, στην ουσία, οι Λιθουανοί έχουν φτάσει πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή ο 23χρονος παίκτης είναι έτοιμος να πιάσει λιμάνι. Η ρήτρα του είναι 200.000 ευρώ, όμως τις τελευταίες ημέρες πιέζει να παραχωρηθεί με σαφώς λιγότερα και οι άνθρωποι της Λιέτουβος δείχνουν πλέον πιο διαλλακτικοί.
Εν τω μεταξύ, παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Ματ Νίλσεν! Ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ, που αποτελούσε ένα από τα μεγάλα "αγκάθια" του ερυθρόλευκου προγραμματισμού, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Καχασόλ, έναντι 630.000 ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι θα συμπληρώσουν 150.000 ευρώ και θα απαλλαγούν από το βαρύ του συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου