3 Αυγούστου 2011

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σούπερ επένδυση με Σπανό!

Ο Ηλυσιακός είναι μία από τις πλέον νοικοκυρεμένες ομάδες στην Α1 και θα προσπαθήσει φέτος να "χτίσει" με αργά και σταθερά βήματα ένα ρόστερ ικανό όχι μόνο για την παραμονή, αλλά και για το κάτι παραπάνω.
Η αρχή έγινε με την παραμονή του Κώστα Φλεβαράκη, του Νίκου Χατζή, του Λεωνίδα Κασελάκη και του Γιώργου Γαλιώτου, οι Ιλισιώτες ξεκινούν τις μετεγγραφικές τους κινήσεις με ένα σπουδαίο ταλέντο. Οι Ιλισιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αλέξανδρο Σπανό, ο οποίος είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παντελή Γαμπιεράκη και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Ο διεθνής φόργουορντ διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να κάνει αξιόλογη καριέρα μέσα στα επόμενα χρόνια και ο Κώστας Φλεβαράκης θέλει να επενδύσει πάνω του. Παρά το γεγονός πως είναι μόλις 20 ετών, ο ύψους 2,02μ. παίκτης έχει συλλέξει ήδη αρκετές εμπειρίες, αφού μόλις αποχώρησε από το εφηβικό τμήμα της ΑΕΚ, όπου έκανε τα πρώτα του σοβαρά μπασκετικά βήματα, εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΝ Κηφισιάς, έχοντας εξαιρετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε.
Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος εισηγήθηκε πρόπερσι το καλοκαίρι τη μεταγραφή του στον Ίκαρο. Με το συγκρότημα της Καλλιθέας ο νεαρός άσος πανηγύρισε την άνοδο στην Α1, ενώ με το εφηβικό τμήμα του συλλόγου έφτασε μέχρι την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Κ.Ο. Χολαργού, όπου πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής τόσο από τον Κώστα Παπαμάρκο, όσο και από τον Σάββα Συμεωνίδη, ικανοποιώντας τους απόλυτα με την απόδοσή του και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου