3 Αυγούστου 2011

ΦΑΡΟΣ: Με την ίδια φιλοσοφία...

Ο Φάρος αποτελεί μία από τις πλέον υγιείς ομάδες στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ, γεγονός που οφείλεται στην παρουσία ισχυρών παραγόντων, όπως είναι ο Βαγγέλης Τσάπας.
Ο ισχυρός άνδρας των Κερατσινιωτών παραχώρησε δηλώσεις στο blog μας, αναφερόμενος στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, ενώ παρέλειψε να μιλήσει και για τη φιλοσοφία που έχει ο Φάρος, ο οποίος έχει θέσει ούτως ή άλλως πολύ ψηλά τον πήχη: 
"Η ομάδα πέρυσι κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ πήρε και το κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ... Γενικότερα ήταν μία άκρα επιτυχημένη χρονιά. Για φέτος ο στόχος μας είναι, δουλεύοντας με τον ίδιο προπονητή, που είναι και ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας, και τον βασικό κορμό που κρατήσαμε από πέρυσι, να βασιστούμε στην ίδια φιλοσοφία. Θέλουμε να επαναλάβουμε το υγιές περσινό κλίμα και να πρωταγωνιστήσουμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Α' ΕΣΚΑΝΑ".
Ακολούθως ο Βαγγέλης Τσάπας σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ, επισημαίνοντας: "Νομίζω ότι είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον των τελευταίων ετών. Η Μάνδρα, ο Ιωνικός, ο Εθνικός και ο Άρης Νικαίας έχουν ρόστερ που θα το ζήλευαν ομάδες Γ' Εθνικής. Διαθέτουν πολύ καλούς προπονητές και δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο, οπότε το πρωτάθλημα θα είναι τρομερά ανταγωνιστικό".
Αναφερόμενος στις δυσκολίες των καιρών, τόνισε: "Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, όμως θεωρώ ότι είναι ίσως η τελευταία χρονιά που δίνονται τέτοια ποσά. Από τη νέα χρονιά επιστρέφουμε ξανά στα ίδια με παλαιότερες εποχές. Αυτή βασίζεται στην τρέλα κάποιων που αγαπούν το μπάσκετ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου