3 Αυγούστου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ακόμα δύο πεντάρια στα υπ' όψιν!

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για ενίσχυση στη θέση "5", η οποία πάντως δεν θα είναι πρωτοκλασάτη, αν τουλάχιστον λάβουμε υπ' όψιν μας τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των Πειραιωτών.

Κι αν αναλογιστούμε πως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι Έλληνας και διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι του, κανείς δεν μπορεί να εντυπωσιαστεί στο άκουσμα ονομάτων όπως του Σέντρικ Σίμονς και του Ουίλ ΜακΝτόναλντ.
Ο πρώτος δεν είναι και "πρώτο μπόι" (2,02μ.), οπότε δεν μπορεί να προκαλέσει... πανικό ενδεχόμενη συνύπαρξή του με τον Χάινς. Φέτος φόρεσε με εξαιρετική επιτυχία τη φανέλα της Καβάλας, δείχνοντας πάντως συχνά-πυκνά αστάθεια στην απόδοσή του. Στα ατού του συγκαταλέγεται η έφεση που έχει στα ριμπάουντ, αλλά και του βουλγαρικό διαβατήριο που απέκτησε πρόσφατα.
Από την άλλη, ο ΜακΝτόναλντ αγωνίστηκε τη χρονιά που μας πέρασε στη Μπανταλόνα, ενώ κατά το παρελθόν έχει βρεθεί στο δρόμο των Πειραιωτών ως παίκτης της τότε Ταού (νυν Κάχα Λαμποράλ). Διαθέτει ισπανικό διαβατήριο και αρκετή εμπειρία από την ACB Λιγκ, όμως τα χρόνια έχουν περάσει και πλέον δεν είναι σε επίπεδο Ευρωλίγκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου