4 Αυγούστου 2011

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Ούτε στα όνειρά μας αντίπαλοι με την ΑΕΚ

Η Δόξα Λευκάδας βρέθηκε την Τρίτη επίσημα στην Α2 μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ ότι ο Ηρακλής θα συμμετάσχει στην Β’Εθνική. Για την πρώτη φορά της ομάδας μίλησε ο Νίκος Βουρνάς στην "Κιτρινόμαυρη ΩΡΑ" τονίζοντας :
"Πιστεύω ότι άξια βρισκόμαστε στην Α2. Βέβαια δεν φαίνεται θριαμβευτικό να προβιβάζεσαι ενώ υποβιβάζεται μια ιστορική ομάδα όπως ο Ηρακλής αλλά πιστεύω ότι με τα περσινά μας αποτελέσματα δεν είχαμε καμία διαφορά αγωνιστικά από τις τρεις ομάδες που ανεβήκανε»"και συνέχισε μιλώντας για την διοίκηση της ομάδας και την υγεία που αποπνέει "Όλοι στην ευρύτερη περιοχή στηρίζουν την Δόξα και πολλές επιχειρήσεις χρηματοδοτούν την ομάδα. Αυτή την στιγμή έχουν προγραμματιστεί δύο συναυλίες,ώστε τα έσοδα να έρθουν στο σωματείο. Η διοίκηση μας είναι φερέγγυα και συνεπείς. Φέτος θα έχουμε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ στο οποίο θέλουμε να είμαστε συνεπείς.Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και ενισχύει την ομάδα, αλλά πλέον στόχος είναι να καταλάβει και να συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα θα βρίσκεται στην Α2.Ούτε στα όνειρα τους δεν θα μπορούσαν να φανταστούν εδώ να αγωνίζεται η Δόξα με αντίπαλο την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα" 
Απέκτησε Πέκοβιτς 
Στην απόκτηση του Μάρκο Πέκοβιτς (1,93 – 30 ετών) προχώρησε η Δόξα. Ο Σέρβος φόργουορντ αγωνίσθηκε πέρυσι στην «γειτονική» Αμαλιάδα και ο Νίκο Βουρνά εξληγησε το σκεπτικό του "Έχουμε ένα σταθερό κορμό που θέλουμε να τον εμπλουτίσουμε με εμπειρία και ποιότητα. Οι Πέττας και Εκινέ ήταν οι πρώτες προσθήκες μας ενώ με τον Πέκοβιτς η ομάδα αποκτά άλλη οντότητα. Πάντα η παρουσία ενός κοινοτικού θα κάνει τον κόσμο να συνειδητοποιήσει την αλλαγή κατηγορίας. Θέλω την ομάδα να έχει χαρακτήρα και πειθαρχία". Η Δόξα είναι σε διαπραγατεύσεις με τους Δέσπο και Πάντελιτς. 
Θωμάς Κυρίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου