1 Αυγούστου 2011

Τελευταία επιχορήγηση

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε χθες το πρωί η συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Νικητιάδη και τους εκπροσώπους της Α2. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Παγκρατίου Δημήτρης Παπακυριάκης ο αντίστοιχος του Αρκαδικού Αναστάσιος Σμυρνιώτης και αυτός της ΑΕΚ Άργους Νίκος Γριμάνης, όπως και ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Απών ήταν ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ, καθώς και ο γραμματέας της Παναγιώτης Τσαγκρώνης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Όπως έγινε γνωστό η τακτική επιχορήγηση για την χρονιά 2010-2011 θα δοθεί ολόκληρη (δηλαδή και οι 100 χιλιάδες ευρώ)όπως δεσμεύτηκε ο Κος Νικητιάδης ο οποίος έδειξε τον νόμο στους 3 εκπροσώπους τονίζοντας τους ότι θα υπογραφεί το αργότερο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Η εκταμίευση αναμένεται να γίνει στα μέσα Νοεμβρίου η το αργότερο ως το τέλος του έτους «λύνοντας» τα χέρια των ομάδων. Αυτό που επίσης έγινε κατανοητό είναι ότι δεν πρόκειται εκ νέου να δοθεί άλλη επιχορήγηση στις ομάδες καθώς θα καταργηθεί αυτός ο τρόπος χρηματοδότησης.
Αντίθετα συζητήθηκε το ενδεχόμενο να βρεθεί τηλεοπτική στέγη, ενιαίο ταξιδιωτικό πρακτορείο και φυσικά κεντρικός χορηγός. Ο Υφυπουργός άφησε ένα πολύ μικρό παράθυρο ελπίδας για μια μικρή ενίσχυση στο μέλλον, υπό την μορφή κρατικής χορηγίας αν και όπως επισήμανε κάτι τέτοιο δεν είναι στην αρμοδιότητα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου