30 Ιουλίου 2011

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Συμφώνησε με Τσιάρα

Ο Ίκαρος συνεχίζει να ενισχύεται και σύμφωνα με πληροφορίες έχει στα... σκαριά την ολοκλήρωση δύο ακόμη μεταγραφών! Η αρχή θα γίνει με τον Γιώργο Τσιάρα, ο οποίος θεωρείται ήδη κλεισμένος από τη στιγμή που απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε, ενώ πριν από λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο αρχικός στόχος για τη θέση "4" ήταν ο Μίρος Ραΐσεβιτς, όμως το υψηλό κασέ του ελληνοποιημένου φόργουορντ έφερε το "ναυάγιο", με αποτέλεσμα ο Άρης Λυκογιάννης να στραφεί στον Τσιάρα, που συμφώνησε μετά από συζητήσεις τριών εβδομάδων.
Παράλληλα, η κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε στην υπόθεση του Μιλτ Παλάσιο, έφερε στην κορυφή της λίστας τον Μπίλι Κιζ, που όπως αναφέρουν χθεσινές μας πληροφορίες, επίσης συμφώνησε με το συγκρότημα της Καλλιθέας και το μοναδικό που απομένει είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Ο έμπειρος Αμερικανός πλέι μέικερ είναι εξαιρετικός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, αφού κατά το παρελθόν έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία τόσο στην ΑΕΛ, όσο και στο Μαρούσι.
Όπως αλιεύσαμε αναφορικά με τον Πατ Κάρολ, η πρόταση του Ικάρου αγγίζει όντως τις 45.000 δολάρια ετησίως, όμως τους δύο πρώτους μήνες θα υπάρξει μηνιαίο συμβόλαιο, κάτι που κάνει τον Αμερικανό "μπόμπερ" ελαφρώς διστακτικό, χωρίς να σημαίνει πως χαλάει οριστικά η επιστροφή του στην Καλλιθέα. Τέλος, ο Λυκογιάννης επανεξετάζει το ενδεχόμενο παραμονής του Αλέξη Φαλέκα.
Νίκος Βαγγέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου