27 Ιουλίου 2011

ΑΕΚ: Oσοι πιστοί προσέλθετε...

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Όποιος αγαπάει πραγματικά την ΑΕΚ και έχει τη δυνατότητα, αλλά και το όραμα, να πάρει τα ηνία της ομάδας και να τη βγάλει από το διοικητικό αδιέξοδο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, τότε θα πρέπει να βγει μπροστά και να βροντοφωνάξει, δηλώνοντας "παρών". 

Ο Γιάννης Φιλίππου δεν ασχολείται και ψάχνει εδώ και αρκετά χρόνια τον διάδοχό του. Τον άνθρωπο που θα αναλάβει το "ειδικό βάρος" να ξανακάνει την ΑΕΚ... Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ. Η 29η Ιουλίου αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία για να δηλωθεί η Ένωση στην Α2, είτε από τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Φιλίππου, είτε από τον παραιτηθέντα πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάμπη Καραμανλή
Αυτοί οι δύο μπορούν να το κάνουν και κανένας άλλος. Αν δεν γίνει αυτό, που είναι και το πιθανότερο (αλλιώς θα συνεχίσουν να υφίστανται τα χρέη που υπάρχουν στην εταιρεία), τότε τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Η ΚΑΕ θα κηρύξει πτώχευση και θα γίνει ερασιτεχνική σωματείο. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί θα επιστρέψει στη "Μάνα ΑΕΚ" και από εκεί και πέρα θα γίνει άνοιγμα σε όσους θέλουν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την επόμενη μέρα. 
Το επικρατέστερο σενάριο θέλει την ομάδα να κατεβαίνει στη Β' Εθνική, που κατά τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής είναι εξασφαλισμένη ό,τι και να γίνει, όμως πάντα υπάρχει ορατό και το φάσμα της Δ' ΕΣΚΑ, όσο δεν βρίσκεται λύση στο διοικητικό αδιέξοδο.
N. B.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου