29 Ιουλίου 2011

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Γαλιώτος... διετίας!

Ο Γιώργος Γαλιώτος αποτέλεσε τον παίκτη αποκάλυψη του Ηλυσιακού, την περσινή περίοδο. Πριν λίγη ώρα αποχώρησε από τα γραφεία της ΚΑΕ, έχοντας συμφωνήσει με τον Παντελή Γαμπιεράκη για νέο, διετές συμβόλαιο. 
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: "H KAE Ηλυσιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Γιώργο Γαλιώτο για νέο, διετές συμβόλαιο. Ο υψηλόσωμος σέντερ έπειτα από συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Παντελή Γαμπιεράκη, συμφώνησε σε όλα και θα φοράει τη φανέλα του Ηλυσιακού για δύο ακόμη χρόνια".
"Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω στην ομάδα και θα συνεργάζομαι με ανθρώπους σαν τον κ. Γαμπιεράκη και τον κόουτς Φλεβαράκη. Το να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα όπως ο Ηλυσιακός, που είναι οικογένεια αλλά και που παρέχει στους παίκτες έμπρακτα στήριξη και όχι στα λόγια, είναι ευλογία. Αυτό που θέλω είναι να έχω την υγεία μου και με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο η ομάδα νε πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσει τον πρόεδρο για τις θυσίες του. Ξέρουμε ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο", τόνισε ο Τριπολιτσιώτης άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου