29 Ιουλίου 2011

ΝΙΚΗ: Και με τη "βούλα"!

Στο δυναμικό της Νίκης Αμαρουσίου θα ανήκει από του χρόνου ο πρώην φόργουορντ του Περάματος, Παντελής Κυπριτζόλου, όπως σας είχαμε αποκαλύψει από χθες το βράδυ "Εκλεισε Κυπριτζόγλου".
Η ανακοίνωση:
"Σε ακόμα μια πολύ σπουδαία και μελετημένη κίνηση προχώρησε η ομάδα μας! Απέκτησε τον Παντελή Κυπριτζόγλου και πρόσθεσε στο δυναμικό της ένα εξαιρετικό εργαλείο και πολύ έμπειρο παίκτη! Ο Κυπριτζόλγου είναι 28 χρονών, έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΔΑΣΑΛ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Αργοναύτη Ραφήνας, Αρδηττό. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Περάματος στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής αλλά και της Α2!
Με την εμπειρία του αλλά και τον αγωνιστικό του πλουραλισμό αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την φετινή προσπάθεια του συλλόγου μας. Ο αθλητής ήταν στόχος αρκετών ομάδων αλλά με συντονισμένες προσπάθειες ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Τσέκενης απέσπασε την υπογραφή του αθλητή, ο οποίος ήταν προσωπική επιλογή του Τεχνικού Διευθυντή Δημήτρη Χουχουλή! Καλωσορίζουμε τον Παντελή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου