25 Ιουλίου 2011

ΙΚΑΡΟΣ: Βαθιά συλλυπητήρια...

Ο Ίκαρος Καλλιθέας εξέδωσε ανακοίνωση για να εκφράσει την θλίψη του για τον χαμό του Γιάννη Κατμερτζή καθώς και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του στη Δάφνη.Η ανακοίνωση:"Η απώλεια του Γιάννη Κατμερτζή συγκλόνισε κάθε αγνό φίλο του μπάσκετ, διότι ο γνωστός σε όλους μας ως "γάιδαρος" ήταν κι αυτός ένας αγνός μπασκετικός και μάλιστα από τους πλέον φανατικούς και καταρτισμένους.
Μπορεί σε όλους να ήταν γνωστός για το πάθος του με τον Α.Ο. Δάφνης, πλην όμως αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο θηριώδης Γιάννης ήταν άριστα ενημερωμένος ιδίως για τις εξελίξεις στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και ήξερε πολύ καλά παίκτες από τα κολέγια του NCAA, αλλά και από το ΝΒΑ.
Μάλιστα όταν στο ξεκίνημα της δεκαετίας του '90, η Δάφνη είχε αποκτήσει τον (άσημο στο ευρύ κοινό) Μέλβιν Τσίτουμ, ο "γάιδαρος" γνώριζε με λεπτομέρειες τα κατορθώματα του στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα.
Ο Ίκαρος Καλλιθέας εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους φίλους του στη Δάφνη, η οποία αποτελούσε τη δεύτερη οικογένεια του. Είναι βέβαιο πως θα θυμόμαστε τον Γιάννη Κατμερτζή για πάντα…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου