29 Ιουλίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλέπει Τρίπκοβιτς

O Ντούσαν Ίβκοβιτς, που αισιοδοξεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκετσεβίτσιους, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός γκαρντ / φόργουορντ, έχοντας περιορισμένα ονόματα στη λίστα του, τα οποία προέρχονται ως επί το πλείστον από την ευρωπαϊκή αγορά, αφού στο ΝΒΑ είναι ελάχιστοι οι διαθέσιμοι κοινοτικοί.
Ο Ούρος Τρίπκοβιτς είναι μία από τις πρώτες του επιλογές και πληροί πολλές από τις προδιαγραφές του. Το μακρινό του περιφερειακό σουτ αποτελεί το μεγάλο "όπλο" του χαρισματικού Σέρβου παίκτη, όμως το συμβόλαιο που έχει με την Μάλαγα, σίγουρα περιπλέκει τα πράγματα.
Μία ακόμη περίπτωση που ενδιαφέρει είναι αυτή του Ράφα Μαρτίνεθ. Ο διεθνής Ισπανός γκαρντ διακρίνεται επίσης για το εξαιρετικό μακρινό του σουτ, όμως έχει κι αυτός συμβόλαιο, ενώ πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει περισσότερο στη θέση "2". Επίσης, στη λίστα παραμένει πάντα ο Μικαέλ Ζελαμπάλ, τα αθλητικά προσόντα του οποίου έχουν εντυπωσιάσει τον Ντούντα, ενώ στο εναλλακτικό πλάνο (με μικρές πιθανότητες) εντάσσεται και ο Κροάτης Μάρκο Τόμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου