1 Ιουλίου 2011

ΠΑΟΚ: Μένει ο Μαρκόπουλος


Πολύ κοντά στην παραμονή του στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει θετικά στην επόμενη συνάντηση που θα έχει με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» στην πρόταση που του έχουν κάνει.
Έτσι θα αποδειχθεί την μείωση αποδοχών που του έχει προταθεί ενώ θα δεχθεί και τον διακανονισμό για τα οφειλόμενα των δυο προηγούμενων ετών. Ο 54χρονός τεχνικός παρότι έχει δεχθεί πολύ καλή οικονομικά πρόταση από την Ρωσία και την Λοκομοτίβ Κούμπαν βλέπει δύσκολη την προοπτική της μετακόμισης στην Ρωσία .
Σε ιστοσελίδα μίλησε ο Κένεθ Μπάρλοου για τον ΠΑΟΚ και τις αναμνήσεις του από την ομάδα τονίζοντας «Είναι δύο οι εικόνες, άλλα στην πραγματικότητα είναι μία. Νομίζω ότι η σπουδαιότερη ανάμνησή μου είναι οι φανταστικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν κερδίσαμε το ευρωπαϊκό του 1991 στη Γενεύη και η δεύτερη και πάλι οι τρομεροί οπαδοί της ομάδας όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά. Οπότε για αυτό είπα ότι είναι μια η ανάμνηση. Οι φοβεροί οπαδοί του ΠΑΟΚ» 
Θωμάς Κυρίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου