20 Μαΐου 2011

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Ο Β. Αγγέλης στην "Κιτρινόμαυρη ΩΡΑ"

Ο Βασίλης Αγγελής διανύει τον δεύτερο του χρόνο (είχε αναλάβει πέρυσι στα μέσα της σεζόν μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σιγάλα) στον Ερμή Λαγκαδά και έχει μόνο θετικό έργο να επιδείξει στους "πράσινους".
Ο Ερμής αίφνης μετά την απρόσμενη ήττα στην Καισαριανή από την Νήαρ Ηστ βρέθηκε για τα "καλά μέσα στο παιχνίδι της σωτηρίας" όπως δήλωσε ο ίδιος στην "Κιτρινόμαυρη ΩΡΑ" και συνέχισε "Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθαν κάποια ανάποδα αποτελέσματα και έτσι πολλές ομάδες βρέθηκαν σε κίνδυνο με την κατάσταση να δείχνει πολύ μπερδεμένη. Εμείς χτιστήκαμε φέτος για να σωθούμε και πιστεύουμε ότι με 2/2 στην έδρα μας θα έχουμε φτάσει τον μαγικό αριθμό 13, όσες είναι οι νίκες που φέρνουν σίγουρη σωτηρία αν και οι 12 νίκες με προϋποθέσεις μπορεί να είναι αρκετές".
Ο Ερμής έχει να αντιμετωπίσει αύριο μέσα στην πολύ δυνατή του έδρα το Ρέθυμνο το οποίο ο Βασίλης Αγγελής έδειξε να εκτιμά αλλά όχι να φοβάται "Πρόκειται για την ποιο πλήρη ομάδα της κατηγορίας και συνάμα καίγεται για την νίκη. Εμείς προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι και ποντάρουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας που πάντα δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα να φτάσουμε σε μια νίκη… που θα μας ωθήσει στην σωτηρία".
Στην συνέχεια μας μίλησε και για τον πρόεδρο της ομάδας και βασικό χρηματοδότη Δημήτρη Χρηστίδη και για το θέμα που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του "Ο πρόεδρος είναι υγεία για το μπάσκετ και ειδικά για μια ομάδα επαρχιακής πόλης. Είναι ένας άνθρωπος που τρέχει μόνος του την ομάδα και είναι ο βασικός χρηματοδότης της με την ομάδα να είναι πληρωμένη ως και σήμερα". Αγωνιστικά απών θα είναι μόνο ο Λευκαδίτης που είναι στρατευμένος.
Θωμάς Κυρίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου