23 Μαΐου 2011

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ: Επιβεβαίωση για Λειβάδη!

Το μπασκετικό blog της "Κιτρινόμαυρης ΩΡΑΣ" σας είχε ενημερώσει πρώτο και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Εσπερίδων από τον Γιώργο Λειβάδη. Η ανακοίνωση του συλλόγου της Καλλιθέας ήρθε για να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας... 

"Ο Γιώργος Λειβάδης θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας των Εσπερίδων Καλλιθέας όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου . Στην ομάδα προσελήφθη επίσης σε ρόλο τεχνικού συμβούλου ο Πέτρος Αναγνωστόπουλος που θα έχει ρόλο συνεκτικό μεταξύ όλων των τμημάτων που θα έχουν κοινή φιλοσοφία. Ο κύριος Αναγνωστόπουλος παραμένει παράλληλα προπονητής των τμημάτων υποδομής , κορασίδων και νεανίδων . Συνεργάτης του Γιώργου Λειβάδη στην γυναικεία ομάδα θα είναι ο επίσης καταξιωμένος τεχνικός Νίκος Μανιάτης .
Οι Εσπερίδες αποφάσισαν να χρίσουν πρώτο προπονητή έναν άνθρωπο με πολλές γνώσεις , φιλόδοξο , με όνειρα και όρεξη για δουλειά και κυρίως νέο που ταυτίζεται με τις αντιλήψεις της ομάδας για το μέλλον , αφού στόχος είναι να αξιοποιηθούν τα νεαρά ταλέντα που διαθέτει το σωματείο στις σπουδαίες υποδομές του . Μάλιστα ξεκίνησαν ήδη οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου ενώ σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΝΑ ομάδα κορασίδων για να πάρει μέρος στα προκριματικά του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος της ΕΟΚ.

Ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να κάνει βαθιά τομή στον τρόπο λειτουργίας του, αλλά και στο έμψυχο δυναμικό του , προσαρμοσμένο και στην οικονομική κατάσταση της χώρας. Παράλληλα αναμένονται και άλλες καινοτόμες αλλαγές στον χώρο της Καλλιθέας με την παρότρυνση και της δημοτικής αρχής και οι Εσπερίδες θα είναι πρωτοπόρες σε αυτές όπως πάντα.

Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες τις κοπέλες της ομάδας που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους με κάθε τρόπο , σε μια δύσκολη χρονιά αλλά και τους προπονητές της ομάδας κ. Σταύρο Νανάκο, Δημήτρη Λαγοπόδη και για μικρό χρονικό διάστημα Νίκο Τόλια που επέδειξαν πέρα από επαγγελματική ευσυνειδησία και ήθος, πραγματική αγάπη για την ομάδα και το μπάσκετ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου