17 Μαΐου 2011

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ: Ο Κ. Οικονομάκης στην "Κιτρινόμαυρη ΩΡΑ"

Μετά την πολύ μεγάλη νίκη της ΑΕΚ Άργους μέσα στον Υμηττό με αντίπαλο τον Αμύντα ο Κώστας Οικονομάκης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται πιο άνετα όσο αφορά τον στόχο της παραμονής. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην "Κιτρινόμαυρη ΩΡΑ" (30/4) είχε μιλήσει για τον στόχο του 3/3 με Παγκράτι(εντός), Αμύντα (εκτός) και Πιερικό εντός, ώστε η ΑΕΚ να καταφέρει να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί την παραμονή της.
"Η νίκη μας μέσα στον Υμηττό έχει τεράστια σημασία για εμάς αλλά θα πρέπει να την εξαργυρώσουμε με νίκη το προσεχές Σάββατο με τον Πιερικό στην έδρα μας"… τον οποίο έδειξε να υπολογίζει πάρα πολύ "Η αλλαγή προπονητή ίσως κάνει καλό στον Πιερικό. Πρόκειται για μια ισχυρή ομάδα με γεμάτο ροστερ, ειδικά στην φροντ λαιν, και αποτελεί αίνιγμα για το πώς βρέθηκε σε τόσο δύσκολη θέση".

Έτσι καλεί τον κόσμο του Άργους για τον "τελικό" με την ομάδα της Κατερίνης και μίλησε για νίκη "ώστε και μαθηματικά να έχει νόημα η νίκη στον Υμηττό". Θέλησε να συγχαρεί τους παίκτες του και ειδικότερα του Λούις και Κασάμπαλη ενώ διέψευσε κάθε σενάριο αποχώρησης του Ντάρελ Λούις "Ο Ντάρελ είναι υπόδειγμα επαγγελματία, αλλά έχει καταπονηθεί πολύ την φετινή χρονιά. Στο κλειστό του Υμηττού ήταν καταλυτικός ειδικά στην άμυνα σε μια νίκη που μας ανέβασε και ψυχολογικά".

Τέλος μίλησε και για την επιτυχία της κάλυψης της διαφοράς από τον Αμύντα αλλά και το κερδισμένο στοίχημα με τον Καρτέλο "Ο Ιβάν είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ καλός παίκτης αλλά δεν έδεσε η χημεία του με το υπόλοιπο σύνολο. Η αποχώρηση του "έδεσε" την ομάδα και μας συσπείρωσε".
Θωμάς Κυρίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου