25 Μαΐου 2011

Α2: Ο Θωμάς Κυρίτσης αναλύει τα σενάρια ανόδου και υποβιβασμού!

Του Θωμά Κυρίτση 
Εκεί που όλα έδειχναν να έχουν ξεκαθαρίσει πριν από 3 αγωνιστικές το Ρέθυμνο κατάφερε να βάλει τον Ίκαρο Σερρών ξανά σε τροχιά ανόδου, καθώς οι 3 συνεχόμενες ήττες της ομάδας του Στέργιου Κουφού έκαναν άνω κάτω την υπόθεση άνοδος και συγκεκριμένα το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον ΚΑΟΔ στην Α1. Πάντως οι Κρητικοί δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι καθώς υπερτερούν σε ισοβαθμία έναντι των Σερραίων.  
Ρέθυμνο (18-9): Οι Κρητικοί έχουν στην έδρα τους τον Αρκαδικό και την ΑΕΚ Άργους και ενδιάμεσα φιλοξενούνται στην Ερυθραία από τον Πανερυθαραϊκό. Πάντως με 3/3 η άνοδος θα είναι δική του.
Ίκαρος Σερρών (18-9): Οι Σερραίοι έχουν κάνε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ ουσιαστικά κατοχυρώνοντας την 3η θέση μετά την νίκη τους στο Λαύριο, αλλά πλέον στοχεύουν και στην απευθείας άνοδο. Έτσι φιλοξενούν την Νήαρ, ταξιδεύουν στην Αμαλιάδα και τελειώνουν εντός με Ερμή. 

Πολύ μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στην ουρά και στις ομάδες που θα ακολουθήσουν την Νήαρ Ήστ στην Β΄Εθνική. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας μετά την ήττα του στην Καισαριανή βρέθηκε σε δυσχερή θέση όπως και ο Πανερυθραϊκός μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα του από τον Απόλλων Πατρών. Ο Πιερικός μπορεί να ηττήθηκε στο Άργος αλλά κράτα πλέον την τύχη στα χέρια του όπως και το Παγκράτι που υποδέχεται Λαύριο και Κόροιβο .Τέλος Ερμής Λαγκαδά και Ολυμπιάδα Πατρών με μια νίκη εξασφαλίζονται. Ολυμπιάδα Πατρών (12-15): Ο Τάκης Καλατζής έχει τονίσει ότι «διαλέγει» παιχνίδια και έτσι στοχεύει στην μια νίκη που χρειάζεται στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό. Πρωτίστως πηγαίνει στον Αμύντα και τελειώνει εκτός με Απόλλων Πατρών.
Ερμής Λαγκαδά (12-15): Μία νίκη είναι αρκετή και για το συγκρότημα του Βασίλη Αγγελή. Αυτό το Σάββατο φιλοξενείται από τον Κόροιβο στην Αμαλίαδα ενώ στη συνέχεια έχει εντός τον Αρκαδικό και κλείνει εκτός με Ίκαρο στις Σέρρες.  
Παγκράτι (10-17): Με δύο εντός έδρας παιχνίδια οι «ροσονέρι» (αν και κεκλεισμένων) ορίζουν την μοίρα τους. Υποδέχονται το Λαύριο, «μετακομίζουν» στην γειτονική Καισαριανή με την Νήαρ και τελειώνουν εντός με Κόροιβο.  
Πιερικός (10-17): Την τύχη στα χέρια τους κρατούν οι Κατερινιώτες που υποδέχονται Πανελευσιακό και Λαύριο και φιλοξενούνται ενδιάμεσα στην Πάτρα από την Ολυμπιάδα. Κόροιβος Αμαλιάδας (9-18): Αν και το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό απαιτούνται 3/3. Έτσι φιλοξενούν Ερμή και Ίκαρο και τελειώνουν στο Μετς με το Παγκράτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου