23 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ζήτησαν την ΚΑΕ και περιμένουν...


Του Νίκου Βαγγέλη
Με μεγάλο ενδιαφέρον διεξήχθη χθες το πρωί στο κλειστό της οδού Κένεντι η Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ, από την οποία προκύπτει μία σημαντική είδηση, που δικαιώνει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Κιτρινόμαυρης ΩΡΑΣ" από τις 16/05.
Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μουκουβίνας βγήκε μπροστά και εξέφρασε το ενδιαφέρον της ομάδας επιχειρηματιών, στην οποία είναι επικεφαλής, για την ανάληψη των ηνίων στην ΚΑΕ.
Μάλιστα, το γνωστό τραπεζικό στέλεχος ξεκαθάρισε πως η υποψήφιοι επενδυτές είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν και τα χρέη που υπάρχουν στο μπασκετικό τμήμα και ξεπερνούν τις 600 χιλιάδες ευρώ (610 για την ακρίβεια). Ωστόσο, επεσήμανε πως δεν πρόκειται να καταβάλουν τις 120 χιλιάδες που ζητάει ο Ερασιτέχνης για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Εκεί είναι και το "κόλλημα" που δεν δρομολόγησε από χθες την αλλαγή σκυτάλης στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ζήτησε παράταση μίας εβδομάδας για να παρθεί μία απόφαση και τα πάντα θα κριθούν στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την επόμενη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 19:30.
Αξίζει να αναφερθεί πως το λόγο πήρε και ο γιατρός των "πριγκίπων της δυτικής όχθης", Περικλής Παπαλός, ο οποίος απευθυνόμενος στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ρώτησε αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που δεν δοθούν τα ηνία στην ομάδα Μουκουβίνα, παίρνοντας απαισιόδοξη απάντηση. Εξάλλου, όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις κατά το παρελθόν δεν υπάρχει άλλη λύση στον ορίζοντα, καθώς η νυν διοίκηση, που έχει ομολογουμένως προσφέρει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορεί να σηκώνει πλέον το… βάρος της ΚΑΕ, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Παράλληλα, όπως αναφέρει και μέρος της ανακοίνωσης του συλλόγου, η ΓΣ: "Ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 37.814 ευρώ και έκανε δεκτές τις παραιτήσεις του συνόλου των μελών του διοικητικού συμβουλίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου