19 Μαΐου 2011

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Παίζει στο ντέρμπι ο Χαρίσης!

Το Ηράκλειο έχει σηκωθεί στο... πόδι, καθώς η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή τον Φιλαθλητικό, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την απευθείας άνοδο στη Β' Εθνική.

Το Λίντο αναμένεται να ζήσει εποχές... Α1, ενώ "παρών" σ' αυτή τη μεγάλη μάχη δήλωσε και ο Χρήστος Χαρίσης! Το απόλυτο "βαρόμετρο" των Κρητικών έβγαλε χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις τη σημερινή προπόνηση και έδειξε πως έχει ξεπεράσει το σοβαρό του τραυματισμό στον ώμο. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι συνεπής στο μεγάλο ραντεβού της ομάδας των Μανώλη Δημητριάδη-Βασίλη Ράλλη με την άνοδο.


O κ.Ράλλης με δηλώσεις που μας παραχώρησε, επεσήμανε: "Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ακόμα μία προπόνηση, την αυριανή, για να δούμε αν θα είμαστε απόλυτα υγιείς. Δεν νομίζουμε πως οι προπονητές χρειάζονται να δώσουν κίνητρο σε τέτοια παιχνίδια. Ούτως ή άλλως οι παίκτες έχουν το γνώθι σαυτόν και θα δείξουν το απαιτούμενο πάθος και την ψυχή που χρειάζεται. Εμείς πιστεύουμε πως το σημαντικό θα είναι η συγκέντρωση εκεί θα κριθεί. Από ό,τι βλέπουμε τα δεδομένα είναι για ένα γεμάτο Λίντο μετά από πολλά χρόνια και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα".
Νίκος Βαγγέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου