19 Μαΐου 2011

Α1: Ο Βαγγέλης Μάγειρας αναλύει τα ημιτελικά ζευγάρια


Του Θωμά Κυρίτση
Ο Βαγγέλης Μάγειρας, πρώην μέλος του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ, μίλησε στην “Κιτρινόμαυρη ΩΡΑ” για την ημιτελική των πλει οφ της Α1 και για το "εύκολο έργο" που αναμένεται να έχουν οι αιώνιοι με ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα: "Πρόκειται για δύο ημιτελικούς που είναι δυνατοί μόνο λόγω ονομάτων.
Οι δύο αιώνιοι αναμένεται να επικρατήσουν άνετα σε αυτή την ημιτελική σειρά καθώς οι αιώνιοι της Θεσσαλονίκης δείχνουν να έχουν στραμμένο το μυαλό τους στην δική τους μάχη για έξοδο στα προκριματικά της Ευρωλίγκα".

Ολυμπιακός (1) - Άρης (4) , (17:00 - ΝΕΤ) 
"Το ζητούμενο σε αυτή την σειρά δεν είναι αν θα καταφέρει να προκριθεί ο Ολυμπιακός καθώς αυτό θεωρείται σχεδόν δεδομένο αλλά αν ο Άρης καταφέρει να διεκδικήσει έστω και μια νίκη με δεδομένο ότι το μυαλό όλων στο «κίτρινο» στρατόπεδο θα είναι στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και στο εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά της Ευρωλίγκα. Ο Ντόυσαν Ίβκοβιτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Πρίντεζης και ο Γλυνιαδάκης τους οποίους θα χρειαστεί στους τελικούς ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση του Σπανούλη. Έτσι θα προσπαθήσει να έχει όσο λιγότερες απώλειες και να πάει με γεμάτες μπαταρίες στις αναμετρήσεις με τους πρωταθλητές Ευρώπης".
Διαιτητές: Σώμος - Μπήτης - Πουρσανίδης Κ.

Παναθηναϊκος (2) - ΠΑΟΚ (3) , (19:00 – ΝΕΤ)  
"Ο Παναθηναϊκος μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκου στέμματος έδειξε κουρασμένος στον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό κάτι που χαρακτηρίζεται φυσιολογικό και αναμενόμενο. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει αποδείξει πόσο έμπειρος είναι που θα κατορθώσει να βρει τον τρόπο σε αυτή την σειρά με τον ΠΑΟΚ να δώσει τις απαραίτητες ανάσες και να αποφορτίσει τους παίκτες του. Στόχος του είναι να ρολάρει την ομάδα ενόψει τελικών με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει σε αυτή την σειρά να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες της ομάδας και να είναι έτοιμοι απέναντι στον Άρη καθώς η ομάδα ξεπέρασε τους στόχους και τις φιλοδοξίες των οπαδών της ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος απέδειξε πόσο καλά τα καταφέρνει στα δύσκολα".
Διαιτητές: Μάνος - Ταβουλαρέας - Ανδρικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου