22 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Σήμερα η κρίσιμη Γενική Συνέλευση

Του Νίκου Βαγγέλη
Μείζονος σημασίας είναι η σημερινή μέρα για το Περιστέρι! Στις 11 το πρωί θα μαζευτούν στο κλειστό της οδού Κένεντι τα μέλη του συλλόγου και θα πραγματοποιήσουν τη Γενική τους Συνέλευση, που αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά την ΚΑΕ.

Όπως σας είχε αποκαλύψει η "Κιτρινόμαυρη ΩΡΑ" από τις 15/05, η αδυναμία ανεύρεσης ενός οικονομικού… Κολοσσού, ανάγκασε τους ανθρώπους που νοιάζονται για τη σωτηρία της ομάδας να στραφούν σ’ ένα εναλλακτικό πλάνο, το οποίο είναι στα πρότυπα των Supporters της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, θα γίνει άνοιγμα στον κόσμο, για να ενισχύσει έστω και με ένα μικροποσό ο καθένας την ΚΑΕ Περιστέρι, ώστε σε συνεργασία με τη χρηματοδότηση των δέκα επιχειρηματιών που θα μπουν μπροστά (επικεφαλής ο Στέλιος Μουκουβίνας), να δημιουργηθεί ένα αξιοπρεπές μπάτζετ για τη νέα σεζόν.
Παράλληλα, έχει ήδη δημιουργηθεί ένα πλάνο αποπληρωμής παλαιότερων χρεών σε βάθος 3-4 ετών με ένα προκαθορισμένο ποσό. Αρκεί, βέβαια, να γίνει διακανονισμός με όσους έχουν λαμβάνειν χρήματα. Το "κλειδί" για την επικείμενη συμφωνία είναι πως η νέα διοίκηση αναμένεται να πάρει στα χέρια της μόνο την ΚΑΕ κι όχι και τον Ερασιτέχνη, όπως είχε συζητηθεί αρχικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου