18 Μαΐου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Ο Θ. Μολυβδάς στην "Κιτρινόμαυρη ΩΡΑ"

Ο Θανάσης Μολυβδάς ανέλαβε το πολύ δύσκολο έργο της σωτηρίας του Πιερικού Αρχελάου μετά την παραίτηση του Κώστα Σορώτου, καθώς 4 αγωνιστικές πριν τον φινάλε η ομάδα της Κατερίνης βρέθηκε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού… θέση στην οποία δεν είχε ξαναβρεθεί την φετινή περίοδο.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σορώτου μίλησε την "Κιτρινόμαυρη ΩΡΑ", εκφράζοντας μια νότα αισιοδοξίας για την συνέχεια ενώ εμφανίστηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ομάδα του: "Όλοι μας έστω και με δυσάρεστο τρόπο συνειδητοποιήσαμε την θέση που βρέθηκε η ομάδα καθώς μόνοι μας την φέραμε σε αυτή την κατάσταση. Πλέον το μέλημα μας είναι στην ψυχολογική κυρίως ανάταση των παικτών, αν και το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό και η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση".
Στη συνέχεια μίλησε για το... στοίχημα που έχει ο ίδιος να κερδίσει τονίζοντας την ευχαρίστηση του προς την διοίκηση αλλά και τον κόσμο της ομάδας για την αμέριστη, όπως τόνισε στήριξη καθ΄ όλη την χρονιά. "Παίζουμε σε ένα άψογο περιβάλλον και ένα γεμάτο γήπεδο... τι άλλο να ζητήσεις;" ανέφερε και συνέχισε "Εμείς θέλουμε τη νίκη με την ΑΕΚ στο Άργος το Σάββατο καθώς πλέον όλα τα παιχνίδια είναι τελικός και δεν έχουμε περιθώρια.
Πρωταρχικώς στόχος είναι κερδίσουμε στην έδρα μας Ελευσίνα και Λαύριο αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το απόλυτο 4/4". Στα αγωνιστικά κανονικά συνεχίστηκε η προπόνηση με τον Μολυβδά να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.
Θωμάς Κυρίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου