27 Ιουνίου 2011

ΑΕΚ: Η αγωνία συνεχίζεται


Τι κι αν οι δικαστές του ΑΣΕΑΔ δικαίωσαν τον Ηλυσιακό στην προσφυγή που είχε καταθέσει; Η ΑΕΚ παραμένει ζωντανή, διατηρώντας αρκετές ελπίδες να αποφύγει το ντροπιαστικό υποβιβασμό στην Α2, γράφοντας τη μελανότερη σελίδα στην τεράστια ιστορία της. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι διοικούντες την ομάδα, αλλά και το νομικό της επιτελείο.
Μέχρι Πέμπτη τελειώνει τη θητεία του το ΑΣΕΑΔ και αλλάζουν οι συγκεκριμένοι δικαστές. Οι άνθρωποι της "Ένωσης" έχουν καταθέσει έτοιμα ανάκλησης της απόφασης. Αν δεν υπάρξει κάτι μέχρι την Πέμπτη, τότε η ΑΕΚ θα κοιτάξει μέσω του δικηγόρου της Γιάννη Κάρμη να ζητήσει νέα σύγκλιση, ώστε να εκδικαστεί από τις 7 έως τις 14 Ιουλίου και μετά να υπάρξει η άμεση έκδοση της απόφασης με τη μορφή του κατεπείγοντος. Οι παίκτες και ο Κορωνιός τηρούν σιγή ιχθύος και περιμένουν τις εξελίξεις, όντες πάνω σε αναμμένα κάρβουνα…

Καλλινικίδης: Στείλαμε το μήνυμά μας
Υπό το βλέμμα του Άκη Καλλινικίδη ξεκίνησε χθες στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης του Ηρακλείου Κρήτης η τελική φάση του τουρνουά "3on3 streetball-Τάπα στην βία" που διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη ο ΠΣΑΚ με την συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και υπό την αιγίδα της ΓΓΑ. Ο έμπειρος φόργουορντ της ΑΕΚ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, σχολίασε χαρακτηριστικά: "Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει εδώ. Είναι φοβερό να βλέπεις εκατοντάδες κόσμου να παίζει μπάσκετ μέσα στην μέση του κεντρικότερου δρόμου και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους το διοργάνωσαν. Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να στείλουμε το μήνυμα κατά της βίας με κάποιο καλύτερο τρόπο. Αυτή η κίνηση του ΠΣΑΚ είναι ιδιαίτερα σημαντική και νομίζω ότι όλοι μας θα πρέπει να την στηρίξουμε και αν είναι δυνατόν την νέα χρονιά το τουρνουά να γίνει σε ακόμα περισσότερες πόλεις".
Ν. Βαγγέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου