24 Ιουνίου 2011

ΖΟΥΡΟΣ: Σε δίλημμα για 16 ή 18...


Ο Ηλίας Ζούρος προσπαθεί να καταλήξει στα πλάνα του για την προετοιμασία. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός αμφιταλαντεύεται για το αν το πόσους μέρες θα καλέσει στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής μας, όντας σε δίλημμα.
Συγκεκριμένα, η αρχική σκέψη ήταν να πάρει μαζί του 16 παίκτες που θα είναι οι εξής: Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Κώστας Βασιλειάδης (Μπιλμπάο), Νίκος Ζήσης (Σιένα), Αντώνης Φώτσης (Παναθηναϊκός), Κώστας Καϊμακόγλου (Παναθηναϊκός), Στράτος Περπέρογλου (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Πατ Καλάθης (Κολοσσός Ρόδου), Μάικλ Μπράμος (Γκραν Κανάρια), Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (Ολυμπιακός), Μιχάλης Πελεκάνος (Ολυμπιακός), Γιάννης Μπουρούσης (Ολυμπιακός), Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (Μακάμπι), Κώστας Κουφός (Ντένβερ Νάγκετς).
Ωστόσο, ο Ηλίας Ζούρος εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει μαζί του 18 σε πρώτη φάση. Σε αυτή την περίπτωση στο προσκλητήριό του θα συμπεριληφθούν επίσης ο Βαγγέλης Μάντζαρης του Περιστερίου και ο Δημήτρης Μαυροειδής της Μπιλμπάο. Σύντομα θα έχει σύσκεψη με τους συνεργάτες του για να ληφθεί η τελική απόφαση. Όπως και να ‘χει, οι Μάντζαρης και Μαυροειδής δύσκολα θα βρεθούν στην τελική δωδεκάδα. Ερωτηματικό υπάρχει και στην περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση, καθώς το μέλλον του στην εθνική ομάδα είναι ανοιχτό.
Νίκος Βαγγέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου