28 Ιουνίου 2011

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: "Συμπαίκτης" ο Μπογονικολός!

Τον "συμπαίκτη" που έψαχνε φαίνεται να βρήκε ο Δημήτρης Παπακυριάκης για το Παγκράτι της νέας σεζόν….και αυτός, αν δεν υπάρξει κάποια θεαματική ανατροπή θα είναι ο μεγαλομέτοχος της Ολυμπιάδας Πατρών Νίκος Μπογονικολός.
Από την στιγμή που οι "πορτοκαλί" υποβιβάσθηκαν στην Β΄Εθνική ο Μπογονικολός ζήτησε ποιο έντονα την ανάμειξη του σε ομάδα της Αθήνας, κάτι που είχε αρχίσει να ψάχνει όταν ξεκίνησε τις επαφές με τον ισχυρό άνδρα των "ροσονέρι" από τον Φεβρουάριο. Έτσι αντιπροσωπεία του ΔΣ του Παγκρατίου είχε συνάντηση με τον επιχειρηματία την Δευτέρα το βράδυ όπου έδωσαν τα χέρια, και πλέον το μόνο που απομένει είναι να υπογραφούν τα συμφωνητικά ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία.
Πρόεδρος θα παραμείνει ο Παπακυριάκης ενώ ο Μπογονικολός θα εισέλθει στο ΔΣ και θα είναι πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ, ελέγχοντας το τμήμα σε συνεργασία με το υπόλοιπο συμβούλιο, και χρηματοδοτώντας το με ένα ικανοποιητικό ποσό. Σήμερα στην γενική συνέλευση των μελών στα γραφεία του συλλόγου (18:00) o Δημήτρης Παπακυριάκης θα εξηγήσει στα μέλη το σκεπτικό αυτής της προσέγγισης. Όσο αφορά τις ως τώρα οφειλές, αυτές θα βαρύνουν την νυν διοίκηση. Αν όλα τελεσφορήσουν θετικά προπονητής θα είναι ένα "παιδί" του Παγκρατίου ο Τάκης Καλατζής, ο οποίος πορεύτηκε μαζί με τον Μπογονικολό στην Ολυμπιάδα τα τελευταία δυο χρόνια. Όσο αφορά το έμψυχο δυναμικό, βασική προϋπόθεση είναι να παραμείνει ο Φώτης Βασιλόπουλος ενώ ακούστηκαν τα ονόματα των Βούλε Μάντιτς και Τόλη Κουτρούλια. Πολύ πιθανό είναι να αποκτηθεί και ο Κώστας Ακτύπης (1,91 – 20 ετών) από τους "πορτοκαλί".
Θωμάς Κυρίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου