23 Ιουνίου 2011

ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Κανείς σας δεν άκουσε κάτι;

Γράφει ο Θωμάς Κυρίτσης
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ εδώ και βδομάδες από στόμα σε στόμα ότι ο Ηλυσιακός είχε κερδίσει την ένσταση και η ΑΕΚ υποβιβαζόταν στην Α2. Κυκλοφορούσε αυτή η φήμη, από έναν θεσμό ο οποίος θα έπρεπε να είναι αδιάβλητος. Και αυτό που κυκλοφορούσε την Δευτέρα έπειτα απο 50 και μέρες αναμονής πήρε σάρκα και οστά. Η ΑΕΚ της νομιμότητας στην Α2...
Η ΑΕΚ, μια ομάδα σύμβολο για το Ελληνικό μπάσκετ, στην Α2 και ο Ηλυσιακός του μάνατζερ – κατ’ ουσία και σύμφωνα με την απόφαση του αθλητικού δικαστή, ιδιοκτήτη Τάσου Δελημπαλταδάκη στην Α1. Το ΑΣΕΑΔ ενήργησε και δίκασε με το τυπικό της υπόθεσης, θεώρησε ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει στο καταστατικό της ΚΑΕ Ηλυσιακός το όνομα του μάνατζερ δεν τίθεται θέμα παρανομίας.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ δεν κρύβεται εκεί... Εμείς όλοι που χρόνια τρυγιρνάμε στα παρκέ της χώρας και βλέπουμε και ακούμε και ξέρουμε. Επί χρόνια στην Α2 η ίδια μάστιγα είχε πέσει σαν γάγγραινα στις ομάδες. Η συνήθη φράση που ακουγόταν είναι χαρακτηριστική να δείξει το μέγεθος του προβλήματος: «όποια ομάδα είναι στο άρμα του θα κερδίσει την κατηγορία η την παραμονή της».
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ σας δεν έχει ακούσει ποτέ τίποτα για όλα αυτά; Έπρεπε να συγκρουστεί με τα συμφέροντα της μέγιστης ΑΕΚ για κάνει «θόρυβο» η υπόθεση; Και πάλι...τί; Τίποτα! Τα συμφέροντα κέρδισαν, ο εν λόγω κύριος θα συνεχίσει να παρέχει παίκτες σε μια πλειάδα ομάδων και έτσι θα συνεχίσει να επηρεάζει πράγματα και καταστάσεις.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ υποβιβάστηκε αγωνιστικά; Θα απαντήσω πως ναι, αλλά θα προτείνω να ψάξετε πόσους παίκτες διαχειρίζεται ο εν λόγω μάνατζερ σε Περιστέρι, Μαρούσι και Κολοσσό και έπειτα συζητάμε από άλλη βάση! ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου