24 Ιουνίου 2011

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Επιχείρηση... αναδιοργάνωση!

Η τραγική εμφάνιση στο Μετς, που προκάλεσε τον υποβιβασμό στην Β' Εθνική, έχει φέρει προβληματισμό στον Κόροιβο και από τη νέα χρονιά, οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν με σωστές και μεθοδικές κινήσεις να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η... αναδιοργάνωση.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Μετά την κακή εμφάνιση της ομάδας μας στο τελευταίο αγώνα μέσα στο Παγκράτι που σήμανε αυτόματα και τον υποβιβασμό μας στην Β' Εθνική, το ενδιαφέρον όλων στην ομάδα εστιάζεται στα οργανωτικά θέματα που έχουν να κάνουν με τις αρχαιρεσίες στον σύλλογο τον Ιούλιο, την καταγραφή των οικονομικών υποχρεώσεων,την διερεύνηση ενδιαφέροντος από φίλους της ομάδας που θέλουν να ασχοληθούν πιο ενεργά με το τμήμα.
Στην συνέχεια θα μπουν θέματα όπως είναι ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν, ενίσχυση της ομάδας και οργάνωση για το δύσκολο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής. Καθοριστικός παράγοντας όλων των εξελίξεων είναι η επιχορήγηση της Α2,των 100.000€ δηλ., που εάν τελικά παρθεί θα κλείσει όλες σχεδόν τις οικονομικές εκκρεμότητες για την προηγούμενη χρονιά.Αυτό θα σημάνει ότι η νέα διοίκηση θα έχει την δυνατότητα να σχεδιάσει το μέλλον χωρίς αγκάθια του παρελθόντος..."
Ν. Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου